Actualitzat el 09/08/2021

CRISBRU

Liderat per Cristina Brugada, els barcelonins són uns apassionats del funk i el pop

Els 18 grups i solistes seleccionats pel jurat ja els hem pogut escoltar en directe en els concerts preliminars de Barcelona, València i Palma, i ara durant l'agost coneixerem, una per una, les noves propostes classificades de la fase preliminar de la 21a edició del Sona9. Avui li toca el torn a Crisbru.
 

Crisbru busca transmetre un missatge de força i sinceritat. “Utilitzem la música com a autoteràpia i per animar la gent a expressar-se, crear i comunicar el que sent, sigui el que sigui, sense vergonyes, explica la cantant d’aquesta banda barcelonina creada el 2019.

La seva aposta a curt termini és cantar sobre temes tabú de la societat per intentar generar un canvi, o almenys poder servir d’ajuda a qui els escolti. Apassionats del funk, el pop i l’r’n’b, es fixen en Erykah Badu, George Benson o Jorja Smith, i han col·laborat amb Fundación Tony Manero, Lágrimas de Sangre i The Risas.

Liderat per Cristina Brugada (veu i guitarra), l'acompanyen en aquest projecte, Joan Vilalta (bateria), Josep Pou (teclats), Marc Casanovas (guitarra) i Pau Rosés (baix).