Actualitzat el 12/08/2021

JAMALEÒNICS

La multiformació de Sagunt proposa una impactant fusió de ritmes

Els 18 grups i solistes seleccionats pel jurat ja els hem pogut escoltar en directe en els concerts preliminars de Barcelona, València i Palma, i ara durant l'agost coneixerem, una per una, les noves propostes classificades de la fase preliminar de la 21a edició del Sona9. Avui us presentem a la multiformació de Sagunt, Jamelònics.


Formats per quatre saxos i una enèrgica base de guitarra, teclats, baix i bateria, els integrants es van conéixer al Conservatori de Sagunt i la seva proposta gira al voltant d’influències que van del reggae a la música balcànica i del rock al punk.

Jamaleònics amb referents tan rotunds com la New York Ska Jazz Ensemble, no han parat d’evolucionar fins a definir un impactant directe de fusió valenciana.

La multiformació valenciana està formada per Víctor Sánchez (baix), Arnau Centelles (bateria i veus), Daniel Trujillo (saxo baríton i veus), Javier García (saxo tenor), Manuel Gómez (saxo alt), Pedro José Ponce (guitarra), Sara Pacheco (saxo soprano i alt) i Ximo González (teclats).