Actualitzat el 13/08/2021

LA FERA

La música com altaveu compromès i eina de transformació social

Els 18 grups i solistes seleccionats pel jurat ja els hem pogut escoltar en directe en els concerts preliminars de Barcelona, València i Palma, i ara durant l'agost coneixerem, una per una, les noves propostes classificades de la fase preliminar de la 21a edició del Sona9. Avui coneixerem a La Fera, des de L'Hospitalet de Llobregat.
 

Creats el 2020 a partir del bagatge de bandes amb qui compartien els mateixos ideals i entenent la música com un altaveu compromès i una eina de transformació social. Els de L'Hospitalet Llobregat facturen una música festiva i combativa, amb una base de mestissatge en què es combinen cançons pròpies i temes clàssics de reggae i ska. Han publicat l’EP, Brama! (autoeditat, 2021), una denúncia per la manca de llibertat d’expressió en l’art i la cultura.

Formats per Èric Pons (veu), Óscar Méndez (baix), Marçal Musté (guitarra i veus), Adrián Lozano (bateria), arc Olivella (teclats), Nur Al Kuwaifi (trompeta), Gabriel Lluís (trombó), Joel Sánchez (percussió) i Pau Parra (saxo), La Fera s'han proclamat guanyadors del premi Verkami per Votació del Sona9 2021, guardó que els ha permés accedir a la fase final del concurs.