Actualitzat el 19/08/2021

MARCO POMPERO

Hereu del caràcter llibertari, combatiu i artístic d’Alcoi

 Els 18 grups i solistes seleccionats pel jurat ja els hem pogut escoltar en directe en els concerts preliminars de Barcelona, València i Palma, i ara durant l'agost coneixerem, una per una, les noves propostes classificades de la fase preliminar de la 21a edició del Sona9. Avui us presentem a Marco Pompero des d'Alcoi.
 
Marco Pompero és l’alter ego de l’alcoià Marcos Porras, perquè, segons explica: “Escriure cançons em semblava més fàcil fer-ho com a personatge fictici”. Després d’impulsar diferents projectes, actualment la línia que separa el nom real del personatge artístic potser ja és inexistent i això, assegura, li dona “més llibertat que mai”.

La seva proposta artística i camaleònica és hereva del caràcter llibertari i històricament combatiu d’Alcoi i dels seus habitants, i viatja musicalment a través del folk-rock mediterrani combinat amb un rock de guitarres elèctric i potent.

Marco Pompero (veu i guitarra), s'acompanya en aquest projecte d'Andreu F. Vidal (baix) i Dani Serra (bateria).Navega per les etiquetes

pomperomarco