Actualitzat el 20/08/2021

MICROHOMES

Petites cançons de pop despreocupat

 Els 18 grups i solistes seleccionats pel jurat ja els hem pogut escoltar en directe en els concerts preliminars de Barcelona, València i Palma, i ara durant l'agost coneixerem, una per una, les noves propostes classificades de la fase preliminar de la 21a edició del Sona9. Avui li toca el torn al trio barceloní, Microhomes.
 

Microhomes
són un trio que fa cançons que duren l’estrictament necessari i que parlen de conceptes senzills i concrets. La claredat i la concisió són dues virtuts d’un grup de pop alternatiu que parla de les coses del dia a dia. Van començar assajant petites reflexions musicals –microcançons– al menjador de casa i en format acústic, i la cosa ha anat evolucionant fins a un pop de tall independent amb paissatges electrònics. El seu primer disc, Un principi i un final (autoeditat, 2020), expressa de manera directa i contundent els dilemes quotidians i connecta amb els que volen gaudir d’un pop despreocupat.

Microhomes està format per Ignasi Cuadern (guitarra i veu), Joan Queralt (bateria i veu) i Oriol Roigé (baix , teclats i veus)