Actualitzat el 25/08/2021

PALMERA

El Maresme lliure i tropical

Els 18 grups i solistes seleccionats pel jurat ja els hem pogut escoltar en directe en els concerts preliminars de Barcelona, València i Palma, i ara durant l'agost coneixerem, una per una, les noves propostes classificades de la fase preliminar de la 21a edició del Sona9. Avui, des de Vilassar de Mar, arriben Palmera.


Arrelats al Maresme lliure i tropical, Palmera són dos professors de música i un advocat. L’any passat van crear un projecte a cavall entre el pop i el punk, amb l'objectiu d'entretenir a través de l’originalitat i la reflexió. El grup, en realitat, va néixer a partir de les cançons que un d’ells, Jordi Font, feia per a un programa de ràdio.

Els seus components escolten música molt diferent –de Joan Miquel Oliver a Daniel Johnston– i tenen clar que “el sentit de l’humor és un vehicle interessant de la decadència i una manera de fer aflorar reflexions sobre la vida quotidiana sense ser transcendents”. Palmera està format per Pere Almera (veu i guitarra), Glenn Monsod (teclats i veu) i Jordi Font (teclats i veu).