Actualitzat el 14/07/2022

Final premi Verkami per Votació Popular

La final online serà el diumenge 17 de juliol durant tot el dia

Els finalistes del premi per Votació Popular del Sona9 2022 són Eloi Sayrach, Joanlupi, Kela, Plan-ET i Subliminal. La proposta amb més vots passarà directament a la semifinal del Sona9.


Les cinc propostes amb més vots en els concerts preliminars es disputaran la final online del Premi Verkami per Votació Popular el proper diumenge 17 de juliol. Durant tot el dia es podrà votar a través de les webs d'Enderrock i Sona9.

Durant tot el diumenge 17 de juliol, podreu escollir una de les propostes seleccionades pel públic en els concerts de Barcelona –Antiga Fàbrica Estrella Damm–, València –Sala 16 Toneladas– i Palma –Teatre Xesc Forteza—. Aquests grups han estat Eloi Sayrach, JoanlupiKelaPlan-ET i Subliminal.

El grup que obtingui més vots passarà automàticament a la semifinal del Sona9 2022, i també serà el guanyador del premi Verkami per Votació Popular, dotat amb 1000 € en material musical i descompte del 100% sobre els serveis de la plataforma de micromecenatge Verkami.

Després de les semifinals del Sona9 el jurat escollirà els cinc finalistes que accediran a la darrera fase del Sona9 2022.

Les votacions es podran realitzar a través de www.sona9.cat i www.enderrock.cat


Videos dels concerts dels finalistes del premi per Verkami per Votació Popular durant la fase preliminar del Sona9.

ELOI SAYRACH

JOANLUPI


KELA

PLAN-ET

SUBLIMINAL