Actualitzat el 13/06/2024

Primer concert preliminar a Barcelona amb Elape, Pol Pla i Anna Murillo

Avui, l'Antiga Fàbrica Estrella Damm acull el tercer concert preliminar del concurs

Elape, Pol Pla i Anna Murillo actuaran avui a partir de les 19:30h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, en el primer dels quatre concerts preliminars que se celebraran a BarcelonaEl concurs de música emergent Sona9 continua mantenint l'aposta per descentralitzar els 10 concerts preliminars amb 30 artistes seleccionats arreu del país. La posada en escena en directe tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm (Barcelona) i a les sales Capsa de Música (Tarragona), Espai Orfeó (Lleida), La Mirona (Salt) i l’Auditori Nacional d’Andorra (Ordino). A més, enguany canvien les sales de les preliminars de les Illes Balears i el País Valencià, que se celebraran per primer cop al Teatre Municipal de Manacor i a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània (València).
 
Avui, el Sona9 2024 continua a Barcelona amb el tercer concert preliminar, que se celebra a les 19:30h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. S'hi podran descobrir el pop d'autor de l'artista d'Argentona Elape, i dos projectes de cançó d'autor de Vilassar de Mar, Pol Pla i Anna Murillo. L'accés per assistir-hi és lliure amb invitació.

 
>> Invitacions <<


El concurs Sona9 continuarà amb els concerts preliminars a Barcelona (18, 20 i 25 de juny), Lleida (21 de juny), Manacor (28 de juny), Ordino (4 de juliol) i Salt (12 de juliol). D'entre els 30 artistes seleccionats en aquesta fase del certamen, el jurat del Sona9 escollirà 12 semifinalistes, que actuaran el setembre a l’Acústica de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic, les Festes de Santa Tecla de Tarragona i les Festes de la Mercè de Barcelona. En la segona fase, els artistes hauran de fer una adaptació al català d'una cançó d'un altre artista i musicar un poema. 

 

ELS PREMIS DEL SONA9 2024

La 24a edició del Sona9 atorgarà més de 50.000 euros en guardons repartits entre els premis Sona9, Joventut, Èxit i Revelació, a més dels reconeixements atorgats per Cases de la Música i Verkami per Votació Popular. El guanyador del Sona9 accedirà a la gravació d’un disc i un clip coordinat per TV3 i una gira de concerts per festivals. Els premis Joventut, Èxit i Revelació tindran una aportació en metàl·lic que podran utilitzar per a la gravació d’un disc, un clip o per a material musical. El guanyador del Premi Cases de la Música rebrà un pla d’ajudes a la producció, gravació, gestió, assessorament i suport a la creació. I finalment el Premi Verkami per Votació Popular serà de 1.000 euros en material musical.