Actualitzat el 28/06/2024

Mon Joan Tiquat, Gemma MAr i Ritual Nepal actuen avui a Manacor

L'Auditori Teatre de Manacor acull el vuitè concert preliminar del Sona9 2024

 


El concurs de música emergent  Sona9  continua mantenint l'aposta per descentralitzar els 10 concerts preliminars amb 30 artistes seleccionats arreu del país. La posada en escena en directe tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm (Barcelona) i a les sales Capsa de Música (Tarragona), Espai Orfeó (Lleida), La Mirona (Salt) i l’Auditori Nacional d’Andorra (Ordino). A més, enguany canvien les sales de les preliminars de les Illes Balears i el País Valencià, que se celebraran per primer cop al Teatre Municipal de Manacor i a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània (València).

Avui, el Sona9 2024 continua a Manacor amb el vuitè concert preliminar, que se celebra a les 18:00h al Teatre Auditori de Manacor. Aquesta tarda es podrà gaudir del pop-folk del marratxiner  Mon Joan Tiquat, del pop de la palmesana  Gemma MAr, i del rock del grup, també palmesà, Ritual Nepal. L'accés per assistir-hi és lliure amb invitació .
 
 
>>   Invitacions  <<


El concurs Sona9 continuarà amb els  concerts preliminars  a Ordino (4 de juliol) i Salt (12 de juliol). D'entre els 30 artistes seleccionats en aquesta fase del certamen, el jurat del Sona9 escollirà 12 semifinalistes, que actuaran el setembre a l’Acústica de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic, les Festes de Santa Tecla de Tarragona i les Festes de la Mercè de Barcelona. En la segona fase, els participants hauran de fer una adaptació al català d'una cançó d'un altre artista i musicar un poema. 
 
  

 

ELS PREMIS DEL SONA9 2024

La 24a edició del Sona9 atorgarà més de 50.000 euros en guardons repartits entre els premis Sona9, Joventut, Èxit i Revelació, a més dels reconeixements atorgats per Cases de la Música i Verkami per Votació Popular. El guanyador del Sona9 accedirà a la gravació d’un disc i un clip coordinat per TV3 i una gira de concerts per festivals. Els premis Joventut, Èxit i Revelació tindran una aportació en metàl·lic que podran utilitzar per a la gravació d’un disc, un clip o per a material musical. El guanyador del Premi Cases de la Música rebrà un pla d’ajudes a la producció, gravació, gestió, assessorament i suport a la creació. I finalment el Premi Verkami per Votació Popular serà de 1.000 euros en material musical.  

Navega per les etiquetes

24sona9sona9 2024