Actualitzat el 15/11/2011

Nyandú guanyen el Sona 9

The Mamzelles s'enduen el Premi Joventut i Alls Nous Piquen i Bremen els dos Premis Èxit

El grup Nyandú és el guanyador del concurs Sona 9 del 2011. El trio de pop-folk de la Torre d'Oristà (Osona) ha estat els preferit del jurat a l'onzena final del concurs de maquetes, que s'ha celebrat aquest dilluns 14 de novembre a la sala Bikini de Barcelona. 


Nyandú s'ha imposat en una final renyida que ha tornat a omplir de públic la sala Bikini de Barcelona. El Premi Sona 9 suposa la gravació i edició d'un disc en un estudi amb un productor professional, una campanya promocional, la gravació d'un videoclip i una gira de concerts arreu de Catalunya. El grup de la Torre d'Oristà, un petit poble de la comarca del Lluçanès, va estar acompanyat per una bona claca de seguidors que van corejar en tot moment les seves cançons, en especial "Un indret privilegiat". 
El trio The Mamzelles s'ha endut el segon Premi, el Joventut, que consisteix en l'enregistrament i edició d'un EP en un estudi professional, una minigira de concerts i una campanya de promoció. Les tres Mamzelles van encandilar l'audiència amb el seu espectacle a mig camí del pop i el cabaret. La banda de rock crossover Alls Nous Piquen i el grup de pop Bremen s'han endut el tercer i quart premi respectivament, els premis Èxit. Cada premi consisteix en 1.500 euros en material musical. 
A més dels quatre grups finalistes, la sala Bikini també va veure ahir damunt l'escenari tres dels guanyadors de l'any 2010: BlaüePulpopop i La iaia, que van posar punt i final a la vetllada.