Actualitzat el 09/07/2018

Verkami, nou col·laborador del Sona9

La plataforma catalana de micromecenatge és el nou aliat del certamen Sona9

La col·laboració permetrà als grups i solistes participants al concurs accedir a una sèrie d’avantatges exclusius que els ajudarà a promocionar-se i donar-se a conèixer.
 

Amb l’objectiu d’ajudar als artistes i creadors a fer realitat els seus projectes, Verkami oferirà als 18 grups i solistes classificats a la fase preliminar un descompte dels serveis, suport a la campanya de comunicació i presència al canal Verkami del Sona9.

En els set anys de trajectòria, Verkami s’ha convertit en la plataforma líder de referència en la qual músics i creadors poden aconseguir el finançament necessari per fer realitat els projectes amb la complicitat del públic. Fins al moment, un total de 15 participants, incloent guanyadors i finalistes de les darreres edicions del Sona9 han aconseguit fer possible els seus projectes discogràfics amb una campanya de micromecenatge gràcies al suport de més de 2.000 melòmans.

La iniciativa matarorina de Verkami també serà present a la final del Sona9 per tal d’oferir un premi especial al grup guanyador de la Votació Popular amb un descompte del 100% dels seus serveis, assessorament personalitzat i comunicació dedicada a la campanya del grup guanyador en tots els seus canals de difusió i presència al canal Verkami del Sona9. D’aquesta manera, el grup més votat de la final en directe també podrà fer realitat el seu disc a través d’un ‘verkami’.