Actualitzat el 13/11/2018

Arriba la gran final del Sona9 2018

La sala Luz de Gas acollirà els concerts de Sandra Bautista, L'Home Invent i Menut

Després de 9 mesos de fases, eliminatòries i proves, només tres grups han aconseguit superar-les en la seva totalitat, Aquests tres artistes son Sandra Bautista (pop d'autora; Martorelles), L'Home Invent (pop-rock; Montcada i Reixac) i Menut (canço-folk-electrònica; Móra la Nova). 


Dimecres 14 de novembre les portes de la sala Luz de Gas de Barcelona s'obriran a les 19.30 h i la final començarà puntual a les 20 h. La gala del Sona9 2018 tindrà tres parts ben diferenciades: A la primera actuaran els tres grups finalistes, a la segona, i mentre el jurat decideixi el veredicte final, es podrà gaudir de l'actuació de Senyor Oca (guanyadors del premi Sona9 2017), que presentarà les cançons del seu disc, Cant de pagès (Right Here Righ Now, 2018) i per acabar la part final de la festa serà amb l'entrega de premis.

Els tres grups finalistes també opten al Premi per Votació Popular, que s'atorgarà al grup que obtingui més vots del públic assistent. Com a novetat, el Sona9 incorpora un nou guardó, el premi "Cases de la Música", al que opten els 18 grups classificats durant la fase preliminar del concurs. 

El programa Sona9 d'iCat transmetrà la final en directe a partir de les 21 h i donarà a conèixer el guanyador del Sona9 2018.

Les invitacions per assistir a la final es poden aconseguir a través del següent formulari.