Actualitzat el 14/05/2019

Relat, a les semifinals del Sona9

El grup de Tortellà, accedeix gràcies al vot popular

Relat s'ha classificat per a les semifinals del concurs gràcies al vot del públic. En el tercer concert preliminar a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm també han actuat Koalanú i Fok.


Amb un total de 102 vots, Relat és el tercer semifinalista del Sona9 gràcies al vot del públic. Els grups Fok  i Koalanú, hauran d'esperar a la decisió del jurat per saber si poden accedir a una nova fase del concurs. Així doncs, el grup Relat, juntament amb Grup de Reforç i The Tyets, serà a les semifinals del #19Sona9.

Aquest dimecres 15 de maig hi haurà la darrera preliminar a Barcelona amb les actuacions de Keila Elm, Mabel Flores i Joina. Després d'aquests concerts a l'Antiga Fàbrica Damm, el Sona9 continua divendres 31 de maig al Teatre Xesc Forteza de Palma amb les actuacions de Maria Jaume MartorellAmulet i Telepredicadors.

La primera fase del #19Sona9 es tancarà el dijous 6 de juny al Wah Wah Club de València amb les actuacions dels grups classificats de la Comunitat Valenciana, Joe Pask, L'Últim Europeu i Daniel Rosell