Actualitzat el 22/05/2019

Palma Sona9

El concert preliminar del concurs de música se celebrarà el divendres 31 de maig

Amulet, Maria Jaume Martorell i Telepredicadors són els tres artistes que actuaran al teatre Xesc Forteza, juntament amb Cabot, finalista de l'edició del 2018 del Sona9, com a grup convidat.


El Sona9, el concurs de música emergent en català, farà parada per tercer any consecutiu a Palma. La cita serà el proper divendres 31 de maig al teatre Xesc Forteza amb les actuacions dels tres artistes seleccionats pel jurat: Amulet (folk-rock, Santa Maria del Camí), Maria Jaume Martorell (folk-pop, Lloret de Vistalegre) i Telepredicadors (pop, Palma). Les invitacions per a aquest concert es poden aconseguir aquí.

En aquests concerts preliminars, els participants tindran 20 minuts per interpretar les seves cançons en directe. A cadascun dels sis concerts preliminars el públic escollirà un dels grups o solistes que passaran a la semifinal, i serà el jurat qui elegirà els 6 restants.

Els 12 grups o solistes semifinalistes hauran de preparar les següents proves: 1) Versionar i/o adaptar al català una cançó enregistrada per un altre artista. 2) Musicar el poema d’un autor novell proposat pel Sona9.

Aquestes proves s’avaluaran en cadascuna de les eliminatòries, on es tocaran en directe juntament amb el repertori propi del grup, i en una actuació de 30 minuts de durada als festivals Acústica de Figueres, Mercat de Música Viva de Vic, Festes de Santa Tecla de Tarragona i BAM de les Festes de la Mercè de Barcelona.