Actualitzat el 07/01/2020

Relat fitxen per RGB Suports

Finalistes del Sona9 i Premi Cases de la Música, publicaran disc a finals de febrer

Relat han superat un any molt intens i comencen un 2020 amb força novetats. El grup de Tortellà (La Garrotxa) publicarà el seu primer disc, Contratemps amb RGB Suports el proper 21 de febrer. 


Contratemps
(RGB Suports 2020) ha estat produït i gravat a La Panchita Records amb Chalart58. Es tracta d'un treball que va més enllà del reggae i el dub, els estils predominants en les seves composicions, però que ho combinen amb músiques urbanes com el hip-hop o el dancehall, cuidant molt el missatge de les seves cançons.

D’altre banda, el grup també formarà part de 7Sis Produccions, empresa de management amb una escudería d’artistas formada entre d’altres per Miquel del Roig, Cesk Freixas, Obeses, Ebri Knight i President Xai. La seva primera cita amb el directe els portarà a França i Holanda, on participaran a l’Eurosonic, un dels festivals més importants d’Europa.

Amb tan sols dos anys de vida, Relat han estat finalistes del Sona9, Premi Cases de la Música, guanyadors dels premis populars de La Cançó de Salitja i l’Inèdit de Llambriles, i han realitzat concerts al Mercat de Música Viva de Vic, La Mercè i a sales com la Platea de Girona, la Cabra de Vic o El Torín d’Olot.