Actualitzat el 10/03/2020

Concurs de Pop-Rock de Palma

Les Balears recuperen l'històric certamen dirigit als músics locals

Fins el 31 de març estan obertes les inscripcions per participar al Concurs de Pop-Rock de Palma, que en aquesta renovada edició neix adaptat als nous temps, tant en format, premis i categories, ja que s'inclou els apartats dirigits al pop-rock, la música urbana i el metal-punk.


Al concurs s'hi podran presentar grups i solistes estaberts a les Illes Balears, tant amateurs com professionals amb un màxim de tres discos publicats. Si esteu interessats en participar haureu d'enviar 2 cançons en format mp3 juntament amb una fotografia i la biografia del grup a l'adreça: [email protected]

Les semifinals en directe es duran a terme a l'Espai Musical Es Gremi en tres dies: el 17 de maig la semifinal de metal-punk, el 24 de maig la de pop-rock i el 31 de maig la de música urbana. Els  guanyadors de cada categoria actuaran a la final que es celebrarà al Passeig del Born, el dissabte 20 de juny. 

Els premis es repartiran de la següent manera: el primer classificat s'emportarà 3000 € en concepte de caixet per dues actuacion,  una a les Festes de Sant Sebastià i un altre dins la Fira B! del 2021. El segon obtindrà 2000 € en concepte de caixet per una actuació a les Festes de Sant Sebastià i el tercer 1000 € en concepte de caixet per una actuació també a les Festes de Sant Sebastià.

A més hi haurà diferents  reconeixements especials atorgats per diferents entitats i professionals del sector musical, que s'entregaran el dia de la final i al podran optar qualsevol dels 21 semifinalistes.

La revista Enderrock entregará el premi al "Millor grup en català", que consistirà en una entrevista a l'edició mensual, la portada a la revista digital EDR Balears i una actuació al Cicle de Concerts "Enderrock Sona" de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm.

Trobareu més informació i les bases per participar en aquest enllaç: palma.cat