Actualitzat el 14/09/2020

Recta final de la fase preliminar

València i Palma, acullen aquesta setmana els darrers concerts del 20è Sona9

El nou espai musical de la ciutat de València, La Salá, i el Teatre Xesx Forteza de Palma, seran els escenaris que tancaran la fase preliminar del 20è Sona9. Els concerts es faran en condicions especials, sense públic i totes les mesures d'higiene i seguretat, i es transmetran per streaming.


La Salá de València serà l'escenari de la preliminar valenciana amb les actuacions a partir de les 20:00 hores de Laura Esparza i Carlos Esteban (Indie – Folk · València), Òrbites (Indie Rock · València) i El Tio La Careta (Fusió · València). Un dia després, divendres 18, el Teatre Xesc Forteza de Palma acollirà el darrer concert preliminar a partir de les 20:00 hores amb els grups balears, Reïna (Pop · Manacor), Verlaat (Pop · Maò) i Escarràs (Fusió · Pla de Mallorca). 

Tots els concerts es faran en condicions especials: sense públic i totes les mesures d'higiene i seguretat necessàries. A més, es transmetran per streaming a través de la web www.sona9.cat i www.enderrock.cat.

En aquesta fase, el jurat elegirà quatre grups i el públic el cinquè, que passaran directament a la semifinal. Les darreres proves per als finalistes del Sona9 2020 seran els concerts acústics i les gravacions a la Bucbonera Studios que es realitzaran entre el 5 i el 31 d'octubre. Els artistes que arribin a aquesta fase tindran l'assessorament de la cantant de Joana Serrat, nova productora del Sona9.

Els 3 artistes que superin aquesta darrera fase passaran directament a la final del Sona9 2020 prevista pel mes de novembre en un espai per concretar.