Actualitzat el 07/09/2020

Finalitzen les preliminars a Barcelona

La propera setmana els concerts del #20Sona9 es traslladen a València i Palma

Joa Lwest (Cançó d'autor · Rubí), Paunezz (Pop d'autor · Igualada) i Remei de Ca La Fresca (Pop · Arbúcies), tancaran dijous 10 de setembre, la fase preliminar a Barcelona de la 20a edició del Sona9


Després dels concerts a Barcelona, les preliminars continuaran a València el dijous 17 de setembre amb les actuacions de: Laura Esparza i Carlos Esteban (Indie-folk · València), Òrbites (Indie-rock · València) i El Tio La Careta (Fusió · València). Divendres 18 el Teatre Xesc Forteza de Palma, posarà el punt i final a les preiminars del 20è Sona9 amb els concerts de Reïna (Pop · Manacor), Verlaat (Pop · Maò) i Escarràs (Fusió · Pla de Mallorca).

Tots els concerts es fan en condicions especials, amb l’aformanet limitat i totes les mesures d'higiene i seguretat necessàries. A més, es transmetran per streaming a través de la web www.sona9.cat i www.enderrock.cat.

Un cop acabada la fase preliminar, el jurat elegirà quatre grups i el públic el cinquè, escollit entre elsfinalistes de cada concert. La final online entre els 6 finalistes del vot popular se celebrarà el proper 20 de setembre, i el públic podrà votar a través de la web del Sona9. L'artista que rebi més vots durant tot el dia passarà directament a la fase final de la 20a edició del Sona9.

Les darreres proves del Sona9 2020 seran els concerts acústics i les gravacions a Bucbonera Studios que es realitzaran entre el 5 i el 31 d'octubre i tindran l'assessorament de la cantant Joana Serrat, nova productora del Sona9. Els 3 artistes que superin aquesta darrera fase passaran a la final del Sona9 2020 prevista pel mes de novembre en un espai per concretar.