Actualitzat el 10/09/2020

Remei de Ca La Fresca a la final popular

El grup d'Arbúcies accedeix a una nova fase del Sona9 gràcies al vot del públic

Amb el 50% dels vots, Remei de Ca La Fresca s'ha classificat per a la final del vot popular en el concert celebrat en streaming a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. En el darrer concert preliminar a Barcelona, també han actuat Paunezz i Joa Lwest, que han ontingut el 45% i el 5% de vots respectivament.
Remei de Ca la Fresca Foto: Carles Rodriguez

La nit va obrir-la Joa Lwest , que va pujar a la tarima de l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm per presentar la seva proposta de pop folk, amb un peu posat a la cançó d'autor.

Joa Lwest Foto: Carles Rodriguez

Paunezz va ser el segon en tocar ahir. Carles Pauné, integrant de JoKB, va posar-se al micròfon per ensenyar-nos el projecte que ha creat amb el confinament i que ha anat creixent amb una direcció de pop-folk d'autor, però amb una sonoritat que incorpora l'electrònica.

Paunezz Foto: Carles Rodriguez

El punt final a la darrera preliminar de Barcelona el va posar  Remei de Ca La Fresca . El quintet d'Arbúcies va mostrar un repertori estilísticament eclèctic, que es movia entre el pop, el hip-hop i la psicodèlia.

Remei de Ca la Fresca Foto: Carles Rodriguez

Després dels concerts a Barcelona, les preliminars del Sona9 continuaran al nou espai musical La Salá de València el dijous 17 de setembre amb les actuacions de  Laura Esparza i Carlos Esteban (Indie-folk · València), Òrbites (Indie-rock · València) i El Tio La Careta (Fusió · València). Divendres 18 el Teatre Xesc Forteza de Palma, posarà el punt i final a les preiminars del 20è Sona9 amb els concerts de Reïna (Pop · Manacor), Verlaat (Pop · Maò) i Escarràs (Fusió · Pla de Mallorca). Tots els concerts es fan en condicions especials, sense públic, i amb totes les mesures d'higiene i seguretat necessàries. A més, es transmetran per streaming a través de la web www.sona9.cat i www.enderrock.cat.Un cop acabada la fase preliminar, el jurat elegirà quatre grups i el públic el cinquè, escollit entre els finalistes de cada concert preliminar. La final online entre els 6 finalistes del vot popular se celebrarà el proper 20 de setembre, i el públic podrà votar a través de les webs sona9.cat i enderrock.cat . L'artista que rebi més vots durant tot el dia passarà directament a la fase final de la 20a edició del Sona9.