La nova samarreta de Gertrudis

La banda publica un videoclip acompanyada de Txarango i La Pegatina

| 08/04/2015 a les 12:00h

La banda de rumba de la Garriga celebra quinze anys de trajectòria amb una gran festa d'aniversari. El 15 de maig engegarà una gira a la sala Apolo de Barcelona que els portarà per quinze escenaris diferents del país. Però aquesta setmana ja han començat a bufar les espelmes amb la publicació del disc Quinze 15 XV (2000-2015) (Promo Arts Music Records) i amb el videoclip de la renovada "Samarreta 2015".
Gertrudis Foto: David Ruano

L'efemèride dels 15 anys protagonitza el retorn de Gertrudis. És per això que el disc recopilatori que han publicat conté una quinzena de clàssics indispensables "que no poden fallar en un concert", explica la banda. "Samarreta" és potser la cançó més mítica i la que obre el treball, i el grup ha aprofitat per donar-li un aire renovat amb la col·laboració del cantant de La Pegatina, Adrià Salas, i de Txarango, Alguer Miquel.

La "Samarreta 2015" estarà de moda aquest estiu, i juntament amb el llançament del llarga durada Gertrudis ha publicat un videoclip, a punt per rebre el bon temps:



El grup regala el disc i es pot descarregar de manera gratuïta a través del seu web, però la festa no s'acaba aquí. Seguint amb la febre de la quinzena, el 15 de maig començaran una gira de 15 concerts de celebració a la sala Apolo de Barcelona. "Voltar per tota una selva de sonoritats i tenir el privilegi d'agafar les que vols és la manera com ens hem plantejat sempre la música", explica la banda.

L'altra data confirmada on arribarà la rumba de Gertrudis serà a la segona edició del Clownia Festival a Sant Joan de les Abadesses, els dies 26 i 27 de juny.
Arxivat a: Enderrock