Oques Grasses publicaran nou disc el 2016

El grup presentarà cinc noves cançons abans de la sortida del tercer àlbum

| 01/05/2015 a les 06:59h

El tercer disc d'Oques Grasses arribarà per fascicles. Abans de la sortida, prevista per al maig de 2016, el grup publicarà cinc noves cançons que es podran descarregar a través del seu web, però les publicaran de manera gradual. El primer tema el presentaran en directe el 4 de juny a la sala Barts, en el marc del Guitar Fest BCN.
Oques Grasses Foto: Xevi Abril

Oques Grasses han anunciat les coordenades del seu tercer disc. Els osonencs publicaran la nova criatura el maig de 2016, però abans ja en podrem escoltar cinc cançons que de mica en mica incorporaran al repertori de la gira Living in the Hol·les

"Les cançons no es poden fer com si fossin sabons ni condons, les cançons s’han de fer com si fossin un fill. Ara mateix ja tenim una remesa ben parida de cançons noves i estem bastant embarassats d'unes quantes més. Ja les estem començant a portar a la guarderia i no ens deixen dormir gaire", ha explicat el grup a través de la pàgina de Facebook.

El primer avançament es podrà escoltar en directe el proper 4 de juny. La banda actuarà a la sala Barts en el marc del Guitar Fest BCN.
Arxivat a: Enderrock