'Mei', el debut en físic de Snowman Lost His Head

El 8 de maig el menorquí presentarà el primer disc a Ciutadella

| 07/05/2015 a les 06:59h

El músic menorquí Alan Florit s'amaga rere Snowman Lost His Head i presenta el seu primer treball en format físic, Mei (Velomar Records, 2015), un disc de música instrumental en què convida a fer un viatge espacial a través de la seva "música de dormitori". L'estrenarà el divendres 8 de maig a la sala Sant Josep de Ciutadella.
Snowman Lost His Head Foto: Joan Mascaró

El primer disc físic de Snowman Lost His Head du per nom Mei (Velomar Records, 2015). El músic i artista menorquí Alan Florit s'amaga rere aquesta màscara, i després de Monster (Webbed Hand Records, 2007) i L'equilibrista sense equilibri (Webbed Hand Records, 2011), que van ser editats en format digital, reapareix amb un disc farcit de "música de dormitori". 

El músic, que l'any 1997 feia les primeres provatures electròniques en solitari i després tocava la bateria al grup Sinevara, ha decidit plasmar les melodies més personals en un àlbum. És música instrumental, enregistrada en una edició feta artesanal, amb un pack fabricat a mà i amb un gravat de l'artista Carles Moll dissenyat per a l'ocasió. N'ha fet una edició limitada de 215 unitats, que comença amb "Avui és un bon dia per ser astronauta" i convida a enlairar-se, oferint "la mirada d'un extraterrestre que viu entre nosaltres". 

Mei és la culminació de la trajectòria intimista de l'artista illenc, que troba un registre més madur i essencial. El divendres 8 de maig a les 21 h presenta el nou treball a la sala Sant Josep de Ciutadella.


Arxivat a: Enderrock