El programa electoral de La Terrasseta de Preixens

Presenten el tercer disc, 'Candidatura'

| 16/05/2015 a les 07:00h
Arxivat a: Enderrock
No haurien pogut trobar millors dates per presentar Candidatura (autoeditat, 2015). La Terrasseta de Preixens prometen fer ballar tothom que els vulgui acompanyar, en un disc desbordat de festa. Han tingut amb col·laboracions de luxe per al disc, que es pot descarregar de manera gratuïta al seu web. 

La Terrasseta de Preixens. Foto: Arxiu


En plena campanya electoral, La Terrasseta de Preixens no vol quedar enrere i presenta Candidatura (autoeditat, 2015). "La gent ens demanava un canvi. Un canvi d'escala, tenir més impacte, arribar més lluny i a més gent." I per això presenten un programa electoral "sense complexos ni manies, transparent i que encomana festa". El tercer àlbum dels targarins arriba carregat d'energia i ple de ritmes ballables.

No ho han fet sols. Aquesta vegada han tingut la col·laboració de músics de primera línia del panorama musical del país: Francesc Ribera 'Titot', Carles Belda i Joan Garriga (La Troba Kung-Fú) els acompanyen en el programa electoral d'"El govern més animal". El músic i productor David Rosell (Dept.) també hi ha participat, i de fet el treball l'han enregistrat als seus estudis, Can Pardaler.

El disc està en descàrrega lliure al web del grup, i aquesta nit el presenten en directe davant la seva gent. Juguen a casa i seran al Paupaterres de Tàrrega. Després passejaran la Candidatura a Lo Submarino de Reus, a la sala Apolo [2] de Barcelona, a Cardedeu i a Ivars d'Urgell. Aquí es pot consultar l'agenda completa del grup.