Nit gaudiniana amb Mishima

La banda actuarà aquest vespre a la Torre Bellesguard de Barcelona

| 28/07/2015 a les 07:00h

La Torre Bellesguard, situada al carrer homònim a la zona alta de Barcelona, acull per segon any consecutiu el cicle Nits Gaudí. Enguany però, ofereix un seguit de nits exclusives amb artistes de capçalera del pop català. Després de l'estrena d'Els Amics de les Arts, aquest vespre serà el torn de Mishima.
Mishima Foto: Arxiu Enderrock

La família Guilera, propietaris i habitants de la Torre Bellesguard, obren la porta de casa seva per oferir una vetllada musical exclusiva. Es tracta d'un dels edificis de l'arquitecte Antoni Gaudí de més història de la ciutat, que des de l'any passat ofereix vetllades musicals a la fresca a l'estiu. Les cançons preciosistes del darrer disc de Mishima, L'ànsia que cura (The Rest is Silence / Warner Music, 2014), guanyaran volada aquest vespre en un marc incomparable.

Les Nits Gaudí 2015 proposen tota mena de música al llarg dels mesos estivals: dimecres de blues, dijous de jazz, divendres flamenc i dissabte músiques del món. Ara bé, per si l'experiència no fos prou selecta, enguany compten amb quatre "Nits Premium" d'aforament limitat a 300 persones, les quals podran gaudir d'un còctel i sopar post-concert en una zona chill out. Després d'inaugurar les nits exclusives amb Els Amics de les Arts, avui serà el torn de Mishima, seguits d'Andrea Motis i Joan Chamorro (18 d'agost) i Jarabe de Palo (15 de setembre).
Arxivat a: Enderrock, festivals, mishima, nits gaudí, torre bellesguard