Disc de Platí per a Els Amics de les Arts

El primer disc del quartet, 'Bed & Breakfast', ha superat les 45.000 còpies venudes

| 28/09/2015 a les 14:59h

Després d'aconseguir un Disc d'Or per a cadascun dels àlbums que han publicat, Els Amics de les Arts tornen a batre rècords i assoleixen el disc de platí per al debut, Bed & Breakfast (DiscMedi, 2009). 
Els Amics de les Arts. Foto: Arxiu Enderrock

En un context hostil per a la venda de discos físics, Els Amics de les Arts han assolit una fita històrica. I és que el seu primer disc d'estudi, Bed & Breakfast (DiscMedi, 2009), ha superat les 45.000 còpies venudes. Enmig de la festa de final de gira dels 10 anys el passat divendres 25 de setembre, l'home gos que va néixer d'una de les cançons del debut va aparèixer a l'escenari amb el Disc de Platí entre mans. 

Encara amb l'eufòria de la nit al cap, Els Amics han actualitzat el seu blog amb un post d'agraïment on donen les gràcies per tot plegat a través d'un poema que podeu llegir aquí

Bed & Breakfatst havia rebut anteriorment el Disc d'Or (per als treballs que assoleixen les 30.000 còpies venudes), com també la resta d'àlbums que han publicat: Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure (DiscMedi, 2014) i Espècies per catalogar (DiscMedi, 2012). 
Arxivat a: Enderrock, bed & breakfast, els amics de les arts, platí