El disc de Rodamons, el millor de l'any segons els oients de Ràdio 4

| 24/04/2006 a les 07:00h
Arxivat a: Enderrock
El disc Temps Millors del grup barceloní Rodamons, ha estat escollit  millor disc de l´any 2005 en votació popular entre els oients de Ràdio 4 i periodistes especialitzats després de rebre més de 3000 vots. La votació s'ha fet a través del programa Catalunya Exprés presentat per Joan Arenyes i Mariola Dinarès. Editat per la companyia vallesana Picap, Temps Millors ha suposat el devbut discogràfic de Rodamons. El grup practica un pop-rock amb clares referències als 70.
En aquesta edició del premi Disc Català de l'Any hi han accedit els discos editats en llengua catalana entre l'1 de novembre del 2004 al 31 d'octubre del 2005. Els deu discos que optaven en la fase final eren Plou Plom de Cheb balowski, 8 de Gossos, Somnis de llop de Guillamino, Amb tu de Lax'n'Busto, Que no s´apague la llum de Lluís Llach i Feliu Ventura, Proposo un gran joc de Víctor Naranjo, En moviment!Obrint Pas, Les claus de la sal de Gerard Quintana i Viva de Sanjosex a més del guanyador, Temps millors de Rodamons.
L'acte de lliurament del premi es va fer ahir diumenge 23 d'abril del 2006, Diada de Sant Jordi, a les cinc de la tarda a la Plaça Catalunya de Barcelona coincidint amb l'emissió en directe del programa Catalunya Exprés. Des tres a cinc de la tarda hi va haver una programació especial dedicada al Disc català de l'any des d´un escenari situat davant de la FNAC Triangle.
El primer guardó es va lliurar l´any 1979 i va recaure en Campanades a morts de Lluís Llach. En les XXIII edicions anteriors només dos músics han repetit guardó, Lluís Llach i Marina Rosell.