Cesk Freixas, La Folie i Sr Chinarro, concerts encisadors

Actuaran aquest novembre al Teatre de Sant Andreu

| 08/11/2016 a les 15:00h

El cicle EnciSAT!, impulsat per la productora d'Els Amics de les Arts, Pistatxo Produccions, continua programant artistes cada trimestre. Els protagonistes del mes de novembre són el final de gira de Cesk Freixas, La Folie i Sr Chinarro.
La Folie. Foto: Arxiu Enderrock

Cesk Freixas no ha fet mai un concert de final de gira per acomiadar algun dels seus discos. A la cinquena va la vençuda, i el cantautor de Sant Pere de Riudebitlles tancarà l'etapa que l'ha dut arreu del territori amb les cançons de Protesta (Temps Record, 2014) el divendres 11 de novembre al Teatre SAT! de Barcelona.

Protesta (Temps Record, 2014) va ser guardonat amb el Premi Disc Català de l'Any 2015 i també amb el Premi Enderrock 2015 per vot popular a millor documental musical o DVD, ja que s'acompanya de l'enregistrament del concert del desè aniversari de l'artista. Abans de posar-se a treballar en el sisè disc, Cesk Freixas organitza el seu primer final de gira aquest dia 11.



El 19 de novembre es podrà escoltar en un concert al migdia La Folie i la seva amalgama d’estils musicals en què es barregen soul, funk, pop i reggae units pel fil de la paraula. La banda ha publicat recentment el seu debut discogràfic, Traficants de somnis (Petits Miracles, 2016).

Per la seva part, el veterà cantautor sevillà Sr Chinarro exhibeix en acústic el seu potencial com a compositor a El Progreso (El Segell del Primavera, 2016) en deu cançons que el coronen com un dels millors lletristes que hi segueixen havent a l'Estat espanyol. La qualitat literària d'Antonio Luque s’acobla a la perfecció a un so ric en matisos on es nota la mà de J, líder de Los Planetas, que ha estat l’encarregat de la producció de l’àlbum. Actuarà el dia 25 de novembre al SAT!
Arxivat a: Enderrock