Enderrock Sona amb Pantaleó i Coet

Demana la teva invitació per al concert del 10 de gener

| 02/01/2017 a les 15:00h

Pantaleó i Coet seran els protagonistes del primer Enderrock Sona de l'any, en un doble concert que tindrà lloc dimarts 10 de gener a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. Ja podeu demanar les vostres invitacions omplint aquest formulari.


L'Enderrock Sona començarà puntualment a les 20 h amb el directe dels santboians Coet, Premi Èxit del Sona9 2015, que presentaran el seu primer disc, Passi-ho bé! (Autoeditat 2016), on el rock i les lletres reivindicatives agafen el protagonisme.

Després de l'actuació de Coet, pujaran a l'escenari Pantaleó. El quintet de Terrassa delectarà amb les seves melodies pop en un concert ben exclusiu per als lectors d'Enderrock, ja que el nou disc, L'apartament (Petits Miracles, 2017), no surt a la venda fins al divendres 13 de gener.

Hi vols anar?
Si vols aconseguir una invitació doble per l'Enderrock Sona, només cal que omplis aquest formulari. L'acte començarà a les 20 h, però les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm s'obriran a partir de les 19.30 h. Els menors d'edat podran entrar a les actuacions acompanyats dels seus pares, mares i/o tutors legals.
Arxivat a: Enderrock