Actualitat

CyBee anuncia que plega

La banda s'acomiada a través d'un post a les xarxes socials

Porten 14 anys tocant junts i han publicat dos discos

| 04/07/2017 a les 10:31h

CyBee
CyBee | Bernat Almirall
Catorze anys i dos discos després, el quartet del Baix Llobregat CyBee ha anunciat a través d'un post a les xarxes socials que plega veles. A la mateixa publicació on han fet l'anunci, la banda ha volgut fer arribar els seus agraïments a uns quants companys de viatge, entre els quals el segell RGB Suports i Els Amics de les Arts, grup proper del qual van versionar la cançó "4-3-3" el 2014.

El cantant i guitarrista Nil Moliner explica que fa temps que la motivació no era la mateixa i que el grup s'ha trobat amb moltes dificultats per compaginar el seu projecte musical amb les respectives feines, així que han volgut "deixar estar el projecte i fer-ho bé". Els components de la banda, que l'octubre vinent haurien complert 14 anys tocant junts, no descarten continuar lligats al món de la música. El mateix Moliner lidera el seu propi projecte en solitari cantat en castellà, i segons explica, "no hi ha res tancat i no sé què faran els meus companys, però jo crec que el Marc i l'Aleix alguna cosa faran".

CyBee l'integren Jordi Vilaseca (bateria), Marc Colomer (guitarra), Aleix Martí (veu i baix) i Nil Moliner (veu i guitarra). La banda es va formar a partir de l'amistat entre tots quatre, i amb el pop-rock per bandera van presentar el primer disc, CyBee (RGB Suports), l'any 2013. El recorregut musical va continuar el 2016 en direcció a un continent enfonsat de l'oceà Pacífic amb el disc Viatge a Mu (RGB Suports), àlbum on s'emmirallaven en el so setanter.

Arxivat a: Enderrock, Viatge a Mu, CyBee

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.