festivals

Quan s'ajunten natura, consciència, ecologia i música, neix el Bioritme

El festival de Vilanova de Sau arriba a la cinquena edició amb una trentena de grups i nombroses activitats paral·leles

| 24/08/2017 a les 10:00h

Aspencat
Aspencat | Xepo W.S.
El festival Bioritme, que se celebra al costat del Pantà de Sau, s'ha consolidat edició rere edició. La d'aquest any és la cinquena i presenta un cartell ple de grups coneguts i d'activitats paral·leles centrades en la consciència ecològica i en altres temes d'actualitat. Del 24 al 27 d'agost els voltants del Pantà s'inundaran d'assistents que voldran passar quatre dies acampats en una zona on el primer que s'haurà de tenir en compte serà el respecte a l'entorn. 

Aquest missatge tan verd i naturista queda pal·lès en els espectacles, les sessions de circ i les activitats que es programaran, a més dels concerts. Hi trobem xerrades sobre la sobirania alimentària o els refugiats; teràpies naturals com el reiki, el shiatsu o el quiromassatge; un mercat ecològic; activitats infantils conscienciadores i tallers diversos.

Pel que fa a la música hi trobem gairebé 37 grups repartits en 5 escenaris (Biofoc, Bioaigua, Bioritme, Bioterra i Biovent). Entre les bandes destaquen Boikot, Aspencat, Che Sudaka, Sara Hebe, Ebri Knight, La Señora Tomasa, Roba Estesa, Doctor Prats, El Diluvi, Gemma Humet, Xeic!, Pepet i Marieta, Cesk Freixas o Candela Roots. A més de grups amb formacions intrumentals, també hi ha una clara aposta per dijeis o soundsystems més centrats en l'electrònica i el dub. És el cas de Dj Rambla, Dj Mamayé, Suruma Sound System, Ad Roots o Sharin Skunk.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Vilanova de Sau, Pantà de Sau, festivals, Bioritme

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.