Festivals

Comença la 19a edició del Festival Mil·lenni a Barcelona

Al voltant de 30 concerts tindran lloc a 9 sales de Barcelona des del novembre i fins al maig del 2018

Xarim Aresté, Michael Nyman, Carla Bruni i 2Cellos seran alguns dels artistes que actuaran en el marc del festival

| 11/11/2017 a les 13:00h

Xarim Aresté presenta «Polinèsies»
Xarim Aresté presenta «Polinèsies» | Michal Novak
Avui comença la 19a edició del Festival Mil·lenni, i amb aquesta Barcelona s’omplirà de concerts en els escenaris més coneguts de la ciutat fins al maig del 2018. El Palau de la Música, el Gran Teatre del Liceu, el Palau Sant Jordi i el Teatre Tívoli són algunes de les 9 sales que acolliran artistes del festival.

El Mil·lenni va néixer l’any 1999 i s’ha consolidat com un dels festivals d’hivern més importants de Barcelona. Al cartell s’hi barregen grups reconeguts internacionalment i altres d'emergents, amb una diversitat d’estils per a tots els gustos.

L’edició d’enguany s’inicia el divendres 10 de novembre a les 21 h a la sala 2 de l'Apolo amb José James, que combina jazz amb r'n'b i hip-hop.

Al novembre, aterraran a Barcelona cantants i grups com la vocalista de ressò internacional Buika, el duet flamenc Fuel Fandango, la mexicana guanyadora del Grammy Latino a la millor cançó alternativa pel single "Vez primera", Carla Morrisson, Xarim Aresté presentant el seu nou disc, Polinèsies (Bankrobber, 2017), i el trio osonenc La iaia.

L’últim mes de l’any el Gran Teatre del Liceu acollirà Pasión Vega i Dani Martín –que actuarà dues nits consecutives–, que presenten els seus nous treballs. També tocaran Maldita Nerea a la Barts, Gertrudis a l’Apolo i Chambao, que s’acomiada per sempre, al Palau de la Música Catalana, per on també passaran Ainhoa Arteta & Estrella Morente.

Des de principi del 2018 i fins al maig serà el torn d'artistes com Vintage Trouble, Carla Bruni, Vanesa Martín, Pastora Soler i Michael Nyman, entre d’altres. El festival finalitzarà –de moment– amb el duo 2Cellos a l’Auditori Fòrum el 12 de maig del 2018.

Podeu consultar el cartell sencer i els horaris al web del festival.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Festival Mil·leni, Palau de la Música Catalana, Gran Teatre del Liceu, festival mil·lenni

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.