Concerts

Gertrudis torna als escenaris de Barcelona amb un concert a l'Apolo

Després de cinc anys, els de la Garriga tocaran a la capital el 22 de desembre

Aviat es començaran a revelar les sorpreses i col·laboracions

| 09/10/2017 a les 07:00h

Gertrudis
Gertrudis | David Ruano
Cinc anys de silenci donen per recarregar les piles i agafar bones idees. Quan encara no s'ha complert un any de la sortida d'Ara volo alt (Promo Arts Music, 2016), Gertrudis protagonitza un altre retorn, aquest cop als escenaris barcelonins. El primer concert del grup a la capital catalana serà el 22 de desembre a la sala Apolo, en el marc del Festival del Mil·lenni, en un espectacle que portarà nombroses col·laboracions que s'aniran revelant a poc a poc.

El grup de la Garriga és un dels pioners en la fusió de la rumba catalana i un dels responsables de la popularització d'aquest estil entre el públic jove. Després d'una aturada de mitja dècada, la banda va presentar l'any passat Ara volo alt, un dels retorns recents més esperats. Amb el disc han aconseguit èxits que sonen a les principals ràdios catalanes, com "Aire", "Torno cap a casa" –remesclada per Dasouza– i "Tan lluny de tu", amb Chambao cantant, per primera vegada, en català.
 
El seu directe també ha estat molt celebrat pel mig centenar d'escenaris que han trepitjat, com els del Clownia de Sant Joan de les Abadesses, l'Acústica de Figueres o l'Strenes de Girona. Per tot això, el seu primer concert a Barcelona per presentar el disc serà molt especial, i sobretot esperat: les entrades a preu promocional ja s'han esgotat. Tot i així, les entrades regulars es poden comprar a través del seu web i també al del festival.

Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, gertrudis, Festival Mil·leni, concert, apolo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.