festivals

El Black Music Festival celebra enguany la majoria d'edat

La divuitena edició del festival de música negra de Catalunya se celebrarà de l'1 al 17 de març

Vintage Trouble, Ramon Mirabet i La Casa Azul són algunes de les propostes que hi actuaran

| 25/02/2019 a les 12:00h

Vintage Trouble
Vintage Trouble | Arxiu Black Music
Catalunya torna a agafar la música negra com a banda sonora amb l'arribada del mes de març. El Black Music Festival compleix enguany la majoria d'edat, és a dir, la divuitena edició, i ho celebrarà de l'1 al 17 de març. Per diversos punts del territori, com Girona, Barcelona, Reus, Bescanó, Torroella de Montgrí o Perpinyà, aquesta cita reuneix una abundant quantitat de propostes musicals. 

Entre els noms que destaquen al cartell del Black Music Festival 2019 hi trobem músics de renom internacional com els americans Postmodern Jukebox, Vintage Trouble i Mr. Sipp. També peregrinaran fins als escenaris del festival Deluxe i Zelada, així com diversos grups catalans com La Casa Azul, Ramon Mirabet, Paula Valls i Falciots Ninja, entre altres. 

A més, per primera vegada el Black Music inclourà una cita cent per cent hip-hop. Serà el 9 de març, i ha reclutat les barcelonines Tribade, el banyolí Daura Mangara i l'argentina Belén Natalí per fer brillar les músiques urbanes també en el marc del festival. El proper 16 de març, d'altra banda, la cita farà un gir musical cap a les big bands, ja que hi ha agendades dues actuacions de The Gramophone Allstars Big Band, així com de la mateixa Black Music Big Band, que enguany també retrà homenatge a la reina del soul Aretha Franklin el 3 de març a l'Auditori de Girona. 
 
 

Cartell Black Music Festival 2019

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, festivals, Black Music Festival, Ramon Mirabet, La Casa Azul, Paula Valls

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.