Actualitat

Zoo, la Dharma i Pupil·les són els caps de cartell del 42è Aquelarre de Cervera

També passaran per la gran festa del foc i la música grups lleidatans com La Terrasseta de Preixens, Koers i Pastorets Rock

| 25/04/2019 a les 10:53h

La Dharma a l'Aquelarre 2018
La Dharma a l'Aquelarre 2018 | Xavier Mercadé
La programació musical de la 42a edició de l'Aquelarre de Cervera ja no té sorpreses. La gran festa del foc i la música se celebrarà del 30 d'agost a l'1 de setembre i aquest any coincideix amb la condecoració de Cervera com a Capital de la Cultura Catalana 2019. El cartell d'enguany aposta pels grans noms de la fusió festiva d’arreu dels Països Catalans i, a més, posa de manifest el bon moment pel qual passa l’estil a terres lleidatanes.

Els valencians Zoo i Pupil·les, els lleidatans La Terrasseta de Preixens, Koers i Pastorets Rock i la llegendària Companyia Elèctrica Dharma per segon any consecutiu són els caps de cartell d’una programació amb identitat pròpia que es podrà degustar durant el 30 i el 31 d'agost. 

La programació per dies serà la següent: divendres La Terrasseta de Preixens, Pupil·les i DJ's Pdetas, i dissabte Zoo, Koers, la Companyia Elèctrica Dharma, Lasta Sanco, Pastorets Rock i Her Majesty. Tots els concerts seran gratuïts i tindran lloc en emplaçaments tradicionals de la festa, com la plaça Major, la plaça de Cal Racó i la plaça de Pius XII.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Aquelarre, Pupil·les, Companyia Elèctrica Dharma, Zoo, Aquelarre 2019, Cervera, festivals, actualitat, Aquelarre

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.