Bikimel, Manel i The Gruixut's, finalistes del Sona 9 2007

| 05/11/2007 a les 17:00h

 Bikimel (blues-folk, Sabadell), Manel (cançó-folk, Barcelona) i The Gruixut’s (rock’n’roll, La Bisbal d’Empordà), són les tres bandes que han superat les diferents proves del concurs i que disputaran la final del Sona 9 2007.
La final en directe es celebrará el proper dia 22 de novembre a partir de 20:30 hores a la sala Razzmatazz 1 de Barcelona, i a banda dels tres finalistes, també hi actuaran com a convidats Xazzar, grup guanyador de l’edició del 2006 i els vendrellencs Lax’n’Busto
L’entrada per al concert final será lliure amb invitació (prohibida l’entrada als menors de 16 anys).  Podreu aconseguir invitacions també a través de l'Enderrock enviant un mail a [email protected].
L’organització del concurs vol felicitar a tots els grups participants al Sona 9, però molt especialment a Naraina i Ix!, que han demostrat la seva professionalitat i s’han quedat a les portes de la final.

Els Premis
Els guanyadors del Sona 9 2007 es faran públics en aquesta gala de la setena edició del concurs de maquetes Sona 9, on  s’entregaran els guardons de les quatre categories:
Premi Sona 9. Aquest premi consisiteix en la gravació i edició d’un disc, una campanya de promoció i publicitat, una gira de concerts promocionals per tot Catalunya i la gravació d’un videoclip.
Premi Joventut. S’atorgará al segón classificat de la final del Sona 9 i consisiteix en l’edició, gravació i distribució d’un Mini CD amb un màxim de 4 cançons, a més d’una  mini-gira per Catalunya amb un mínim de 5 concerts promocionals a festivals i sales de Catalunya.
Premi Èxit. S’atorgará al tercer classificat de la final del Sona 9 i consisteix en una dotació de 3.000 euros en material musical.
Premi per votació popular. S’atorgará per votació del públic a qualsevol dels 18 grups que hagin accedit  a la primera fase del concurs. Aquest premi consisiteix en la participació del grup guanyador en els concerts promocionals i remunerats a més d’una campanya de difusió als mitjans dels concurs.
Arxivat a: Sona9