Cesk Freixas actuarà el proper dissabte a l'Acústica de Figueres

| 25/08/2009 a les 19:00h

Tot i la polèmica generada durant les darreres jornades, el cantautor penedesenc Cesk Freixas actuarà el proper dissabte en el marc de l'Acústica de Figueres. Serà tal i com estava previst, a la plaça de l'Ajuntament a partir de les 19 h.
La polèmica es va generar quan les formacions polítiques Ciutadans i Partit Popular van demanar a l'Ajuntament la retirada de l'actuació de la programació del festival, declaran que "no es pot admetre que amb els nostres impostes, es contracti a una persona que es mou dins del món radical violent i que dona suport al grup Terra Lliure". El músic ha respós a aquestes acusacions a través d'un comunicat que ha penjat al seu bloc, on declara la impotència i la tristesa davant d'aquests fets, i denúncia públicament "aquesta campanya de despropòsits".
L'Ajuntament de Figueres també ha respós a la petició del PP i Ciutadans. El regidor de Cultura ha declarat que “l'esperit crític és imprescindible en qualsevol manifestació artística, i Figueres no aplicarà cap censura sempre que un espectacle compleixi amb la legalitat vigent".
Arxivat a: Enderrock