12.000 entrades en quatre hores

Sopa de Cabra, camí d'omplir el tercer Sant Jordi

| 06/05/2011 a les 06:59h

A partir de les 9 del matí d'avui divendres s'han començat a vendre les entrades per al tercer recital consecutiu de Sopa de Cabra al Palau Sant Jordi, que se celebrarà el proper 11 de setembre. Segons ha informat The Project, promotora de l'esdeveniment, s'han venut 12.000 entrades en quatre hores. Les entrades per als dos primers recitals també es van esgotar en poques hores.


El retorn de Sopa de Cabra ha generat un fenomen sense precedents en la música del país. Per primer cop un grup pot omplir, cantant en català, un recinte com el Palau Sant Jordi durant tres dies consecutius, una fita que només havien aconseguit artistes com Dire Straits o Alejandro Sanz. Les entrades per al primer i segon recital es van esgotar en poques hores, i els tiquets per al darrer concert, "improrrogable" segons els Sopa, es posen a la venda avui a partir de les 9 del matí a través de Servicaixa, El Corte Inglés, Telentrada i The Project.
El grup de Gerard Quintana i Josep Thió va anunciar el passat mes de març que tornava als escenaris de forma puntual per realitzar un concert commemoratiu del vint-i-cinquè aniversari de la creació del grup. Les entrades per a l'únic recital previst, el 9 de setembre, es van esgotar en poques hores i van col·lapsar els serveis de venda de tiquets habituals. L'èxit ha fet que el grup gironí s'hagi decidit a realitzar dos recitals més, el 10 i l'11 de setembre.
Arxivat a: Enderrock