Emergents i consolidats avui al popArb

El festival d'Arbúcies celebra la segona jornada amb 15 concerts

| 09/07/2011 a les 06:59h
Arxivat a: Enderrock
Wantun, Illa Carolina i La Iaia són les propostes emergents que avui tocaran al Prat Rodó. Després de l'actuació de Refree a Can Torres, a Can Cassó començarà la darrera tongada de concerts del popArb amb Estúpida Erikah, Senior i el Cor Brutal, Mine!, The New Raemon i Antònia Font.


Que ningú vagi a l'espai del Gorg Nou aquesta tarda a esperar l'actuació de les bandes emergents: la novetat d'avui del festival és que aquests directes s'han traslladat al Prat Rodó. Allà hi haurà tres propostes joves que estan agafant embranzida: Wantun, Illa Carolina i La Iaia.
La jornada musical d'Arbúcies continuarà al jardí del cafè Can Torres: els últims anys Raül Fernández, Refree, s’havia dedicat tant a produccions i projectes d’altres, que s’ha celebrat molt el seu últim disc, Matilda (Marxophone, 2010).
La recta final del festival es trasllada de nou al recinte de Can Cassó. Als seus dos escenaris s'aniran intercalant els directes d'Estúpida Erikah, els valencians Senior i el Cor Brutal, el pop fresc de Mine!, la cançó folk d'El Petit de Cal Eril, els temes més nous de The New Raemon, el reeixit El Guincho i els esperats Antònia Font, a més de Guillamino i Mendetz Djs.