Els 9 del Sona 9

Acousters, Alls Nous Piquen, Bremen, Els Catarres, Mar Abella, Nyandú, Sense Sal, The Mamzelles i The Missing Leech, semifinalistes

| 28/08/2011 a les 21:00h

Ja tenim els 9 del Sona 9. El vot popular dels internautes a la web ha decidit que els 4 grups classificats que passen a la tercera fase del concurs siguin Nyandú (598 vots), Bremen (576), Sense Sal (548) i Acousters (451). Per la seva part, el jurat del concurs, ha acordat que Alls Nous Piquen, Els Catarres, Mar Abella, The Mamzelles i The Missing Leech també siguin entre els semifinalistes de la tercera fase del concurs.


Els 9 magnífics del Sona 9 2011 realitzaran ara una gimcana musical per arribar a la final: hauran de preparar un seguit de proves, entre les quals versionar i/o adaptar al català una cançó i musicar un poema entre els proposats d’Isabel García Canet, Enric Casasses o Dolors Miquel.
Les proves s’avaluaran a cadascuna de les eliminatòries: els grups les hauran de tocar en directe juntament amb les altres cançons del seu repertori en una actuació de trenta minuts de durada als festivals Acústica de Figueres, Mercat de Música Viva de Vic i Barcelona Acció Musical (BAM). D’aquestes 9 propostes inicials, el jurat escollirà enguany les 6 que passaran a la quarta fase. La recta final del concurs es realitzarà durant el mes d’octubre, i les propostes que hauran de superar els artistes seran la gravació d’un tema en un estudi professional i un concert acústic als estudis d’iCat fm. Serà l’última avaluació que hauran de superar i, per tant, la que decidirà els 4 finalistes del Sona 9 2011. La final serà el dilluns 14 de novembre a la sala Bikini de Barcelona.
Arxivat a: Enderrock