Més versions d'Antònia Font

Al desembre arribarà a les botigues 'El pop d'Antònia Font. Versions halògenes'

| 22/11/2011 a les 07:00h

El disc Alegria revisitat (EDR Discos / DiscMedi, 2011) va ser un èxit amb versions com "Alegria" de Tomeu Penya i altres temes que no han deixat de sonar aquest estiu. Les adaptacions d'Antònia Font s'amplien ara amb el disc titulat El pop d'Antònia Font. Versions halògenes (DiscMedi, 2011). En total són una vintena de temes reinterpretats per grups i artistes que responen amb admiració i dedicació al repte de versionar el grup mallorquí més admirat.


Alegria revisitat –editat i distribuït per Enderrock el juliol passat– contenia les nou versions del disc seminal dels mallorquins a càrrec de Mishima, Tomeu Penya, Oliva Trencada, La Bien Querida, Joan Colomo, Marcel Cranc, The New Raemon, Gertrudis i Litoral. Diu David Pérez (Erm): “Aquell recull de versions em va reafirmar que Alegria (DiscMedi, 2002) és un disc inspiradíssim”.
Al desembre arriba a les botigues la segona part del projecte: una desena de noves versions de totes les èpoques d’Antònia Font a càrrec de grups i cantants de pop catalans. Anímic, Erm, Glissando*, La iaia, Inspira, Ix!, Pulpopop, Quart Primera, Raydibaum i Very Pomelo s'han sumat al projecte que coordina el periodista d'Enderrock Ferran Amado. I el resultat és El pop d'Antònia Font. Versions halògenes (DiscMedi, 2011), dinou cançons (les ja editades al disc distribuït per Enderrock més les noves) per retre homenatge a Antònia Font.

Pulpopop han versionat "Tots els motors" i també n'han fet un clip:



Arxivat a: Enderrock