Macedònia canta amb 'Els nens dels altres'

Versionen "Coses de nens" d'Els Amics de les Arts

| 27/11/2011 a les 15:00h

"Coses de nens", versió d'una cançó d'Els Amics de les Arts, és el primer senzill del disc Els nens dels altres (DiscMedi, 2011), el nou treball de Macedònia. L'actual generació de fruites s'acomiada amb un CD on versionen alguns dels seus artistes favorits.


"Coses de nens" és una cançó del segon EP d'Els Amics de les Arts, Roulotte Polar (Pistatxo Records, 2007). Macedònia en dóna ara la seva particular visió, acompanyada d'un espectacular videoclip en què les cinc fruites viatgen en una nau espacial. Dani Coma, demiürg de Macedònia, explica: “Les noies han trepitjat molts escenaris però fins ara mai havien viatjat a l'espai. En aquest videoclip de la cançó 'Coses de Nens' d'Els amics de les Arts, les cinc noies emprenen un viatge per l'hiperespai; potser un viatge sense retorn, potser un viatge d’acomiadament... Al damunt d'una nau recorren galàxies i visiten constel·lacions fins ara desconegudes i amb formes sorprenents. És un clip únic, irrepetible”.
Aquest és l'últim disc de l'actual generació de fruites de Macedònia. El grup ha realitzat ja un nou procés de regeneració, i a partir d'ara seran unes altres cantants les que prendran el relleu de l'Èlia, la Berta, la Claudia, la Laia i l'Aida. A més de la cançó d'Els Amics de les Arts, en aquest nou disc Macedònia també versionen temes de Ben Harper, The Who, Els Pets i La Oreja de Van Gogh.

Arxivat a: Enderrock