Comença el 2012 amb Teràpia de Shock

El quartet de la Garrotxa protagonitza el número de gener d'Enderrock

| 10/01/2012 a les 15:00h

"Compta amb mi", "La soledat", "Intenta-ho", "Espera'm" i el vídeo de "Sense tu" (en una versió enregistrada especialment per al projecte solidari Pallapupas) són les cançons protagonistes de l'EP titulat Teràpia de Shock (EDR Discos, 2012), que es distribueix amb el número de gener de l'Enderrock. Precisament Teràpia de Shock són els grans protagonistes del primer número del 2012 de la revista, compartint espai amb una visita a l'estudi d'Els Amics de les Arts, entrevistes a Abús, Joan Colomo i Paul Fuster, Feliu Ventura, Toti Soler, i els Premis Enderrock 2012 segons la crítica.


El 2011 ha estat l'any de la consolidació de Teràpia de Shock, grup revelació de l'escena nacional. Hi ha poques cançons que hagin assolit el ressò de "Sense tu", banda sonora de la sèrie Polseres vermelles. El grup de la Garrotxa ha tancat la seva gira més multitudinària convertit en la formació puntera de la nova generació teen catalana.
Acompanya l'entrevista un reportatge titulat Regeneració Baby Boom: Amelie, Alls Nous Piquen, Clepton, The Crab Apples, Marge d'Error, Índigo i Punk Tomàket són una mostra d'una nova generació de músics nascuts a la dècada dels noranta.

Els secrets del nou disc d'Els Amics de les Arts (protagonistes de la secció A l'estudi), a més d'entrevistes referents a les novetats discogràfiques d'Abús, Joan Colomo i Paul Fuster, i a Feliu Ventura i Toti Soler, són alguns dels protagonistes dels continguts del primer Enderrock del 2012, on també s'ha revelat la votació de la crítica dels Premis Enderrock 2012, amb una llista dels 50 discos imprescindibles.

Un EP de Nassos
Un 5% de la venda neta de la revista Enderrock d'aquest mes es destinarà al projecte Pallapupas: una associació que treballa als hospitals i centres sociosanitaris per millorar la qualitat de vida dels infants, joves i ancians malalts i estar presents en els processos mèdics dolorosos per alleugerir-los.

Arxivat a: Enderrock