Cesk Freixas prepara 'Tocats pel foc'

Al maig el segell Temps Record publicarà el seu quart disc

| 01/02/2012 a les 11:30h
Arxivat a: Enderrock
Després d'haver publicat el 2009 La mà dels qui t’esperen (Temps Record), arriba la quarta referència discogràfica del cantautor, un disc inspirat en un dels llibres de Manuel de Pedrolo que Cesk Freixas presentarà el 2 de juny al CAT de Gràcia. Abans serà al BarnaSants: el 17 de març hi tocarà amb Pau Alabajos.


—Hi ha res més indigne que ser explotat?
—Sí, explotar.

Aquest breu diàleg extret d'un llibre de Manuel de Pedrolo és l'arrel del nou disc de Cesk Freixas. Forma part de Tocats pel foc (publicada l'any 1976, disset anys després de ser escrita): "Una de les obres més humanes, sinceres i ideològiques de l'autor". És per això que el cantautor ha decidit que sigui l'eix del seu quart treball d'estudi: "Per la vigència d'aquelles paraules, i per la memòria d'un dels escriptors més importants que hi ha hagut al nostre país".
Les entrades per al primer concert, el 2 de juny al CAT, ja estan a la venda (aquí).

Al BarnaSants
El dissabte 17 de març Cesk Freixas compartirà escenari amb el seu amic Pau Alabajos. Serà en un concert únic al Teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat dins el marc del BarnaSants. Aquests dos músics, que s'han encarregat d'inaugurar el festival a les darreres edicions, es reuniran per crear un espectacle inèdit.Xèriff de Dr. Calypso
Xèriff de Dr. Calypso | Xavier Mercadé
Descobrim els artistes referencials de l'il·lustre cantant de Dr. Calypso
Artur Estrada a la sala Vol
Artur Estrada a la sala Vol | Juan Miguel Morales
Míriam Cano visita aquesta sala del Poblenou liderada pels membres de la cooperativa L'Afluent
Tarta Relena
Tarta Relena | Clàudia Torrents i Júlia Puig
El duet vocal ens parla del seu primer disc, publicat aquesta setmana amb el segell The Indian Runners
A final de l'any passat ja us vam parlar de Tarta Relena, aquelles dues noies (la Marta i l'Helena) que cantaven a capel·la i que ens avançaven una cançó de rebetiko ("Tou votanikou"). Doncs aquesta setmana el duet ha publicat el seu primer disc, de vuit cançons, amb el nom Ora pro nobis (The Indian Runners, 2019).
Lali BeGood
Lali BeGood | Arxiu grup
Estrenem el videoclip de "La vida secreta de les formigues", un cant ecologista i de respecte pels animals
Fotograma del nou videoclip de Retirada!
Fotograma del nou videoclip de Retirada!
Estrenem el videoclip de "92", una cançó que forma part del proper disc del grup | L'àlbum 'Son' veurà la llum el proper 21 de gener