Tot el que cal saber sobre el nou disc d'Els Amics

El quartet protagonitza la portada del número de febrer d'Enderrock

| 06/02/2012 a les 06:59h

El quartet de pop-folk presenta el seu quart treball discogràfic, Espècies per catalogar (DiscMedi, 2012), un àlbum on Els Amics de les Arts exploren musicalment i sense por camins diferents dels que havien transitat fins ara. Uns camins que expliquen a l'Enderrock de febrer, que s'acompanya d'un catàleg per conèixer amb més profunditat el seu univers.


El 14 de febrer el nou disc d'Els Amics arribarà a les botigues, però Enderrock s'avança i et presenta les noves cançons en una extensa entrevista on Roger Palà interroga el quartet perquè expliqui tots els ets i uts d'aquesta nova remesa musical. A més, el número s'acompanya d'El Catàleg, una guia últil per escoltar el nou disc, amb les idees i els universos on ens remeten les seves històries. Es tracta d'un llibret amb les lletres de quatre peces –i els corresponents acords perquè els més valents se les puguin fer seves amb la guitarra i les cordes vocals– que permeten definir una part important de l’imaginari artístic d’Els Amics de les Arts.
A l'Enderrock de febrer també visitem l'estudi de Mishima, per veure com progressa la gravació del seu nou disc. A més, també hi trobem les entrevistes a Joana Serrat, Dídac Rocher, Pulpopop, Minimal21, Joan Dausà, Manel Joseph i Búhos, per parlar de les seves respectives novetats discogràfiques.
D'altra banda, a Laboratori de sons s'expliquen els projectes paral·lels de músics catalans: L'Abdominable Gallina Nauseabunda, Borrissol, Robespierre, Mistu-Mistu, Joan Boada i Albert Palomar.

Revolució Twitter

Enderrock analitza la revolució musical a Twitter i presenta el primer rànquing dels 25 artistes i grups piuladors més seguits i més influents de l'escena catalana.
Arxivat a: Enderrock