Els Catarres engeguen la Gira Bandarra 2012

Us presentem dos temes nous en exclusiva: es diuen "Tintín" i "La contorsionista"

| 17/04/2012 a les 07:00h

Durant el seu primer any de vida, Els Catarres han fet més de 120 concerts, han superat les 1.450.000 visites a Youtube del clip de "Jenifer" (Premi Enderrock 2012 a la Millor Lletra de cançó) i han venut més de 5.000 discos. El grup segueix pencant, i avui en exclusiva a Enderrock.cat podeu sentir dues de les noves cançons que han preparat: noves històries que sonaran en directe a la Gira Bandarra 2012 que engeguen demà a Barcelona. Esteu preparats per descobrir les històries de "Tintín" i "La contorsionista"? Ja podeu escoltar-les i descarregar-les!
 

Aquest dimecres a La Llança de Sant Jordi (la festa de benvinguda de Sant Jordi organitzada per Òmnium Cultural) Els Catarres presentaran la Gira Bandarra 2012. La família ha crescut i als seus nous directes (tal com ja van fer a la Nit dels Premis Enderrock) el trio habitual (format per Èric Vergés, Jan Riera i Roser Cruells) anirà acompanyat de nous instrumentistes (un trombonista, un trompetista i un percussionista). A més, en aquesta nova gira la banda presentarà cançons noves, entre les quals "Tintín" i "La contorsionista", la darrera enregistrada amb la col·laboració d'Adrià Salas (La Pegatina).
A partir de demà dimecres 18, Els Catarres regalaran aquests nous temes a través del seu web www.elscatarres.cat, i la setmana vinent estrenaran un nou clip.

Més concerts!

Barcelona serà el punt de sortida d'una gira que continuarà per Breda (27 d'abril), Sant Joan de les Abadesses (28 d'abril), Figueres (4 de maig), Sant Boi de Llobregat (18 de maig) i Mollerussa (19 de maig).

També us podeu descarregar les dues cançons aquí: 
Tintín
La contorsionista


Arxivat a: Enderrock