Tothom contra la pobresa amb "Un gran cor per la Marató"

És un videoclip coral per a la Marató que farà TV3 el dia 27 de maig

| 25/04/2012 a les 14:59h

El passat dia 19 artistes com Els Catarres, Miquel Abras, The Mamzelles, Txarango i PulpoPop es van reunir als estudis de TV3 per enregistrar el videoclip coral titulat "Un gran cor per la Marató", la cançó feta per a la marató contra la pobresa que farà el canal de televisió el proper 27 de maig. El tema original es diu "Fora de joc" i és de Manu Guix, Elena Gadel i Lídia Guevara.


"La Marató per la pobresa es farà el diumenge 27 de maig. És una iniciativa excepcional i puntual, que vol mobilitzar la ciutadania i donar suport a les entitats i persones que treballen per combatre-la.“Que ningú es quedi fora de joc” és el lema de la iniciativa, que té com a objectiu lluitar contra l’exclusió social, sensibilitzant i mobilitzant la societat. Els fons que es recaptin aniran destinats a “ajudar els que ajuden”. Finançaran projectes socials del tercer sector relacionats amb els àmbits assistencial, l’habitatge, la inserció sociolaboral i els infants".
En aquest videoclip coral hi participen, a més dels creadors de la cançó, Miquel AbrasAlexia,AmelieJofre Bardagí, Joan Pau ChavesEls Catarres, Jordi CubinoErmGlissando*Lax ‘n BustoLexusMacedòniaThe MamzellesN’Gai n’GaiRoger MargaritJoan MasdeuOkey OK,La Porta dels SomnisPulpoPopJoana SerratTeràpia de ShockToni Ten,TxarangoVella Dixieland BandÈric VinaixaVuit i Wantun
El diumenge 20 de maig tots els diaris editats a Catalunya ditrubuiran un DVD on hi haurà el videoclip original amb 
Manu GuixElena Gadel i Lídia Guevara, el clip coral, l'espot de la Marató, la peça que faran els actors de Polònia i Crackòvia i un making of.   

Arxivat a: Enderrock