Txarango posa rumb a França

Estan presentant 'Benvinguts al llarg viatge' en una primera gira de més de 60 concerts, amb sortides a França i Bèlgica

| 10/07/2012 a les 15:00h
Arxivat a: Enderrock
Els Txarango finalitzaran la seva aventura francesa el pròxim diumenge 15 al festival Polé Polé de Bèlgica, on van aterrar-hi la setmana passada. Abans, però, faran una parada a Maó (Menorca) aquest dijous a partir de les 22 h de la nit. Continua el llarg viatge del grup del Berguedà!


Després de debutar divendres i dissabte a Les Herbiers i Les Feux d'Ete, la banda posarà fi a les seves actuacions per terres franceses viatjant al a Gent (Bèlgica). Els Txarango presentaran el seu primer treball al festival Polé Polé diumenge 15 de juliol a les 20:30 h. No estaran sols, sinó acompanyats per cinc grups que completen el cartell d'aquesta jornada: Salsamusic by DJ El Gozador, J To The C & The Bad Mothas, Liquid Sun Orchestram, Mucho Gusto i DJ Duuub
'Benvinguts al llarg camí' és el títol de la segona gira que enceta la banda catalana. El seu propi viatge va començar el desembre de 2010 amb 'Welcome To Clownia', gràcies a la qual, en pocs mesos, ja havien mostrat el seu directe a molts pobles i ciutats de Catalunya. Al 2011, els Txarango són presents a festivals dels Països Catalans com Unnim Etnival (Girona), Acampada Jove (Montblanc) o In-somni, i van ocupar els escenaris de més de 50 concerts.
El punt d'inflexió el marca la sortida al mercat del seu àlbum debut. Titulat com la gira que els està portant a hores d'ara cap a racons de França i Bèlgica, Benvinguts al llarg camí (DiscMedi, 2012) és un disc que compta amb col·laboradors com La Pegatina, Joan Garriga (La Troba Kung-Fú), Bongo Botrako, Yacine & The Oriental Groove, Strombers, Gertrudis i Cesk Freixas. L'àlbum, ple de ritme, optimisme i reggae, està disponible a la web des de febrer i ja compta amb més de 20.000 descàrregues.