Nyandú en peu de guerra

Estrenem en exclusiva "Absències", el primer videoclip dels darrers guanyadors del Sona 9

| 14/09/2012 a les 12:00h

L'origen de les absències (Música Global, 2012) és el disc de debut del trio de power-pop Nyandú, el guanyador de la darrera edició del Sona 9. Avui estrenem en exclusiva a Enderrock.cat el seu primer clip, un passeig pels seus records a través d'"Absències", el tema que tanca el disc. Arriba la guerra: Nyandú tenen totes les armes musicals per guanyar! 


La cançó "Absències" s'ha convertit en el primer senzill de la banda, i és ben representativa d'aquest disc del grup de la Torre d'Oristà: "Gira a l'entorn del disc, L'origen de les absències. L'origen entès com a punt de partida de la nostra història musical, i l'absència serà tot l'inesperat, incert".
El clip, dirigit per Guillem Lafoz, ens transporta a un camp de batalla dels anys 20: "Nosaltres som a la trinxera i en Ferran 'Nando' mor. L'estem reanimant, i hi ha un flaixbac que ens porta a recordar la nostra vida, des que érem amics fins a l'evolució com a grup", explica Rubèn Pujol. El resultat és el primer clip de Nyandú:


Propers concerts
Ahir al Mercat de Música Viva de Vic Nyandú ja van preparar aquestes noves cançons, després de la segona semifinal de la nova edició del Sona 9, però la gira continua. Avui actuaran a la Festa Major d'Avinyó, el 29 presentaran el disc a la Fnac d'El Triangle, el 12 d'octubre seran a La Mirona, el 19 a la Faktoria d'Arts de Terrassa, i el 13 de novembre actuaran a la final del Sona 9 2012, a la sala Apolo de Barcelona.
Arxivat a: Enderrock