'Amunt!' serà el nou disc d'Inspira

Al maig engeguen gira

| 27/02/2013 a les 14:59h

Inspira ja tenen un nou disc al sarró. L'esperat tercer treball del grup encapçalat per Jordi Lanuza ja té nom: es dirà Amunt! (Amniòtic Records, 2013), i serà una proposta optimista, lluminosa i amb petites dosis de crítica social. Les primeres dates de presentació seran el proper mes de maig a Barcelona, Girona i València.


Després de l'edició de Cova placenta (Cydonia Records, 2008) i Escapistes (Amniòtic Records, 2010), Inspira tornen amb un nou disc, Amunt! (Amniòtic Records 2013), on la banda que acompanya Lanuza pren una importància vital i aconsegueix emmarcar 12 cançons d'una manera viva i dinàmica, tant al disc com al directe.
Després d'haver fet gira amb el disc anterior per tot Catalunya i d'haver actuat en festivals com el Faraday o el popArb, així com al Palau de la Música Catalana telonejant els madrilenys Vetusta Morla i al Fòrum durant les Festes de la Mercè de Barcelona, Inspira ha arribat a la maduresa amb un discurs musical que aconsegueix emocionar.
De moment ja tenen programats, de la mà del Budweiser Live Circuit, uns concerts de presentació que tindran lloc el proper mes de maig a València, Girona i Barcelona –el dia 2 actuaran a la sala Music Hall–. Abans, però, el 16 d'abril, dins l'exposició de la il·lustradora del seu últim disc, Paula Bonet, Inspira presentarà el seu nou videoclip i oferirà un concert en acústic on es podran sentir algunes d'aquestes noves cançons del nou disc.
Arxivat a: Enderrock