Crits de ràbia d'Ebri Knight

El grup de folk-rock maresmenc presenta avui al CAT 'La palla va cara'

| 20/04/2013 a les 12:00h

La palla va cara (autoeditat, 2013) és el segon disc del grup maresmenc Ebri Knight, un treball que des de fa unes setmanes es pot descarregar gratuïtament del seu web i que combina melodies tradicionals amb lletres reivindicatives. El presentaran avui al CAT de Barcelona (22 h), amb el grup solsoní Les Absentes com a convidat.


A La palla va cara Ebri Knight es mantenen fidels al seu so folk, dens i tavernari –això que algun cop han anomenat fok-rock hooligan–, i incorporen una bona colla de col·laboracions: Joan Vilamala d'Esquirols (grup del qual versionen "Conte medieval"), Àlex Vendrell d'Eina; Josep Bordes de Pepet i Marieta, Sergio Berardo de Lou Dalfin (que participa a "El teu nom", composició pròpia que es combina amb la melodia occitana "Polca de Praissac"), l'acordionista Xabu Arakama i el grup tortosí Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries (que ha compost i i gravat conjuntament amb Ebri Knight la cançó "És temps de sega"), les cornamuses i flautes de Gerard Alís, a més d'aparicions generoses de metalls en alguns trams del disc.
A més de poder-se baixar gratuïtament, del disc La palla va cara se n'ha fet un digipack que inclou un llibret amb les lletres i procedències de totes les melodies i il·lustracions del dibuixant maresmenc Pablo Alonso.
Després d'haver publicat l'any passat Tonades de fa temps, el nou repertori posa l'accent en la necessitat del compromís social davant la duresa dels temps. Una bona mostra n'és el primer senzill de La palla va cara, "Només", que té a més el corresponent clip:



Foto: Pau Colet
Arxivat a: Enderrock